Ζώα, φίλοι, σύντροφοι.

Ένα τρελό κούνημα ουράς πίσω από μια πόρτα που ανοίγει. Γουργούρισμα ευγνωμοσύνης και ικανοποίησης τα πρωινά στο κρεβάτι.  Γαβγίσματα ανυπομονησίας, όταν έχεις ξεχαστεί και δεν πετάς το μπαλάκι. Μακρόσυρτα βροντερά νιαουρίσματα σε περίπτωση που περάσει, έστω κι ελάχιστα, η συνηθισμένη ώρα φαγητού. Πόσες εικόνες, πόσες στιγμές, πόσα κοινά καλοκαίρια και χειμώνες. Τα λόγια εμφανώς λίγα και το μυαλό πολύ απασχολημένο, για να μπορέσουν όλες αυτές οι κοινές εμπειρίες να περιγραφούν.

Επειδή όμως το γάβγισμα, το νιαούρισμα, το κούνημα της ουράς, το γουργούρισμα, το χάδι και το άγγιγμα θα είναι πάντα εκεί χωρίς όρια και όρους, το μόνο που καλούμαστε να κάνουμε είναι να μην ξεχνάμε να φροντίζουμε και να αγαπάμε τα ζώα. Τα ζώα που χαίρονται, φοβούνται, λυπούνται, ενθουσιάζονται, πονάνε, αγωνιούν, νιώθουν ό,τι ακριβώς και εμείς. Ας μείνουμε κοντά τους παρέχοντας το καλύτερο στο μέτρο του δυνατού και, αν είμαστε τυχεροί, θα μας συντροφεύουν για πολύ καιρό.Στο Ιατρείο Ζώων Συντροφιάς θα βρείτε έτοιμη να συνδράμει στην πολύτιμη φροντίδα του μικρού σας φίλου, με άρτια επιστημονική αντιμετώπιση και επαγγελματική ευσυνειδησία, την κτηνίατρο Διώνη Ανδρίκου(Dioni Andrikou).

Διώνη Ανδρίκου - Κτηνίατρος D.V.M., Α.Π.Θ.
Διώνη Ανδρίκου - Κτηνίατρος D.V.M., Α.Π.Θ. & Γκιλγκαμές

Αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης(Aristotle University of Thessaloniki), όπου πέραν της θεωρητικής κατάρτισης που έλαβε βάσει του προγράμματος σπουδών, είχε τη δυνατότητα πραγματοποίησης και πρακτικής άσκησης στις Πανεπιστημιακές Κλινικές, αλλά και σε κτηνιατρεία στη Θεσσαλονίκη.

2010
Απασχολήθηκε επίσης σε κτηνιατρεία της Αττικής, εξέχουσας μεταξύ αυτών της Κτηνιατρικής Κλινικής Μοσχάτου - «Animal Hospital», λαμβάνοντας απαραίτητη κλινική εμπειρία στους τομείς της παθολογίας και της χειρουργικής, αλλά και στους κλάδους της εργαστηριακής διάγνωσης, της ακτινοδιαγνωστικής και της προληπτικής ιατρικής.

Η Διώνη ζει, σήμερα, και κατοικεί στο Λαγονήσι, έχει δύο γάτους, έναν σκύλο, μία σκύλα κι ακόμη έναν γάτο, κάμποσα ζώα φίλους και γνωστούς στην αυλή της και τα περίχωρα.